За нас

Философия

Топ Фит е дружество създадено на базата на германско-българско партнъорство, имащо за цел да предложи на българския пазар фитнескултура  от нов вид, правейки тази услуга достъпна за всеки. С други думи казано, нашата философия е "Много фитнес за малко пари!"
В условията на динамично живеещо общество балансът между духа и тялото е задължителнa предпоставка за нашето здраве и външен вид. Фитнесът е чудесен начин за постигане на този баланс, но за съжаление не всеки от нас може да си го позволи. Неприятна обстановка, некачествени уреди и обслужване, далечни разстояния и непосилно високи цени са само няколко елемента, с които може да сте се сблъсквали и Вие. Прилагайки прости икономически и спортни принципи, утвърдени с германското нау-хау на нашите партнъори, ние от Топ Фит намерихме решението на всички тези проблеми.

Изборът на локациите на нашите фитнесзали е винаги съобразен с непопсредствената близост до мрежата на градския транспорт, както и наличието на достатъчно безплатни паркоместа за клиентите ни. Големината на залите (всяка една над 1500 м2) е гарант, че винаги ще намерите място за да тренирате спокойно в една безупречна  обстановка с идентичен дизайн. За Вас избрахме уредите на световните лидери в бранша Cybex и Life Fitness.  Така може да сте сигурни, че ще избегнете травми, а тренировката Ви ще се превърне в истинско удоволствие. За тези, които са начинаещи или искат да задълбочат своите познания, имаме безплатни  тренировачни програми, създадени от нашите германски специалисти. Ако пък желаете индивидуално внимание, винаги можете да се обърнете към един от инструкторите в Топ Фит. За да направим всичко това и достатъчно достъпно, приложихме  германската програма "Opti Fitcontrol" за проектиране и управление на нашите зали. Така направени, те са напълно автоматизирани и функционират с минимален брой персонал. Редом с това отхвърлихме странични дейности като сауна, парна баня и пр.,  редуцирайки по този начин до минимум нашите разходи. Това ни позволи да предложим най-ниската цена в България за подобен вид услуга, а именно 29.90 лв на месец за неограничен брой посещения, по което и да е удобно за Вас време на деня ! Не вярвате ? Тогава направете своята безплатна необвързваща тренировка и се убедете сами.

Цели

Съвместно с нашите германски партнъори приехме една инвестиционна програма, поставяща си амбициозната цел, през следващите няколко години да покрием не само територията на цяла София,  но и на всички по-големи градове в Бългрия.  Първата стъпка е вече факт, през месец Юни открихме първата си зала в кв. Младост 4. Ще последват Студентски град, Люлин,  Пловдив,  Варна,  Бургас и.т.н. Амбициите ни са да изградим една глобална мрежа в България,  която да функционира на общ принцип за всеки наш клиент. С други думи казано, закупувайки карта от Топ Фит, получавате възможността да тренирате във всяко наше представителство,  без да се ограничавате в избор на зала, град, брой на посещения или времетраене. Представете си,  че работите в Младост, живеете в Люлин, а ви се налага редовно да пътувате до Варна - навсякъде ще имате възможност да се възползвате от услугата на нашия продукт, заплащайки еднократно. Нашето пътешествие започна, станете част от него!