Йога в ТопФит

От  14.11.2016 в ТопФит Младост започват да се  провеждат групови занимания по Йога с Алекс. Часовете ще са понеделник и сряда от 17:30ч. - 18:30ч. и събота от 11:00ч. - 12:00ч. Очакваме Ви!

Активна и атлетична йога,заимствана от Ащанга йога.Има за цел да насочва и помага в разрушаването на физическите граници,които нашите тела ни налагат.Когато умът ни е в покой и концентрацията ни е върху това което правим,постепенно откриваме нови възможности за телата ни.Когато умът и тялото работят в синхрон се създава невероятно широк диапазон на изпълнение,върховно физическо състояние и спокоен,мирен и бистър ум.По-силни физически и много по-фокусирани,гъвкави и с красива мускулатура- товаса ползите от силовата йога.Целта е съсредоточаването върху процеса на практиката,не върху крайния резултат,който несъмнено ще стане факт когато практикуваме редовно.Когато умът е в по-малко реактивно състояние,а тялото с лекота изпълнява динамични,вливащи се практики,тогава резутатът е налице.

Силовата йога е подходяща за активни хора независимо на каква възраст,с желание да се чувстват жизнени и динамични.

Активна и атлетична йога, заимствана от Ащанга йога. Силовата йога е подходяща за активни хора, независимо на каква възраст, с желание да се чувстват жизнени и динамични. Има за цел да насочва и помага в разрушаването на физическите граници, които нашите тела ни налагат. Когато умът ни е в покой и се концентрираме върху това, което правим, постепенно откриваме нови, неподозирани възможности за телата си. 

Работата на ума и тялото в синхрон създава невероятни възможности за изпълнение на практиките. Резултатът от тази балансирана комбинация е върховно физическо състояние и спокоен и бистър ум. По-силни физически и много по-фокусирани, гъвкави и с красива мускулатура- това са ползите от силовата йога.

 Целта е съсредоточаването върху практиката, не върху крайния резултат, който несъмнено ще стане факт,когато практикуваме редовно. Резултатът е налице, когато умът е в по-малко реактивно състояние, а тялото с лекота изпълнява динамични, вливащи се практики.