Top Fit Младост в подкрепа на благотворителна инициатива

Велотуризмът е един от най-приятните начини да прекараме свободното време на открито. За съжаление обаче не всеки може да му се наслади. Хората във физически неравностойно положение имат нужда от нашата помощ, за да успеят да се докоснат до тази емоция.

Ето защо на 23-ти юни Top Fit Младост ще предостави безвъзмездно зала, с което ще подкрепи една благотворителна инициатива, организирана от организацията „1% промяна“ със съдействието на нашата страхотна инструкторка по групови занимания Петя Иванова. Целта на инициативата е да се съберат средства за осъществяването мечтата на Петър, който живее с церебрална парализа.

Събраните средства ще бъдат използвани за разработването на единствената по рода си тандемна триколка за байктуринг* за хора в неравностойно положение, което да им позволи да бъдат активни и да усетят вкуса на свободата от придвижване с колело. 

Как да се включите

За да допринесете за каузата, елате тази събота от 11 ч. в Top Fit Младост и се включете в тренировката на Петя, която ще е с продължителност 2 часа и ще включва Kangoo Jumps, Tabata и Fusion/Pilates & Fitball. Можете да се включите по всяко време, както и да тренирате колкото ви е приятно, като идеята е всеки да дари по 10 лева (или повече). Средствата ще се събират в кутия в залата от самите организатори, като предвид характера на каузата Multisport карти няма да се приемат за тази тренировка.

 ---------------------------------------------

 *байктуринг – велосипедно пътуване с цел удоволствие, приключение и независим туризъм, различно от придвижването с велосипед за спортни, тренировъчни или чисто транспортни цели.