Лятото е тук! И ти носи по-ниски цени, тренировки на открито и още много изненади

 

Ние от Top Fit знаем, че лятото е любимото ти време за почивка и забавление. Точно заради това сме ти подготвили страхотна лятна програма, с която да съчетаеш полезното с приятното или иначе казано – много да се забавляваш, докато тренираш в Top Fit.

ПРОМО МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

79 ЛВ (за двама)

Това лято можеш да се възползваш и да поделиш абонамент с приятел, роднина, половинка. Единственото условие е поне един от двама ви да е нов клиент за нашата верига и да не е имал активен абонамент до момента.

КАКВО ТИ НОСИ АБОНАМЕНТЪТ ЗА ДВАМА

Можеш да посещаваш напълно безплатно груповите занимания във фитнеса. Нещо повече – ще можеш да се възползваш от напълно безплатни консултации:

Хранителен режим – Ако имаш нужда от съвети как да промениш своя хранителен режим всеки понеделник, сряда и петък от 16:00 ч във всеки един от нашите клубове ще те очаква специалист, с който да се консултираш.

Тренировъчен режим – При съмнения и несигурност относно упражненията, които правиш, напълно безплатно можеш да се консултираш с инструктори във всеки един от нашите клубове в понеделник и петък от 17:00 ч

Хранителни добавки – Ако пък не си сигурен от какви хранителни добавки имаш нужда, за да постигнеш целите си, специалисти ще ти дадат отговор всеки вторник и четвъртък от 18 ч в нашите клубове.

 

МНОГО ЗАБАВЛЕНИЕ НА ОТКРИТО

Притежателите на ПРОМО абонамент това лято ще могат да се възползват и от специални тренировки на открито в парка зад Park Center, Борисова градина и Южен парк. От началото на юли можеш да се включиш в часове по гимнастика, организирано тичане или Nordic walking (скандинавско ходене). Повече информация за графика на тези тренировки ще откриете на рецепция в нашите фитнеси.


ВАЖНО

Всички активности от лятната програма са безплатни само за притежателите на ПРОМО абонаменти и ще се случват в периода 1 юли – 31 август.

Промо абонаментът може да се поделя между един нов и един настоящ клиент (или между двама нови) в периода 24 юни –  15 август.